Alle Kategorier
EN
Robust, men likevel rolig, Ære for alltid

Hjem>Produkter>Roots Blower / Vacuum Pump>Antikorrosjon Roots Blower

nedlasting
nedlasting

Antikorrosjon Roots Blower


  • produktbeskrivelse
  • Egenskaper
  • Viktige spesifikasjoner
  • Spesielle applikasjoner
  • Forespørsel
Produktbeskrivelse

Anti-korrosjon AC-rotorblåsere brukes hovedsakelig i medisin, kjemisk industri, avfallshåndtering og annen industri, og er designet for egenskapene til lignende næringer med mange etsende medier og komplekse mediekomponenter.

AC-serie korrosjonsrøtterblåsere vedtar hovedsakelig korrosjonsforebyggende tiltak for overstrømsdelen, og vedtar fleksibelt forskjellige korrosjonsmaterialer og former som overflatepassivering, nikkelbelegg, sinkbelegg, titanbelegg og teflonbelegg for å forbedre tilpasningsevnen til produktet og levetiden til hele maskinen. I henhold til det spesielle ved gasstransporten, kan forskjellige typer lagre, lyddempere, rustfritt stålbelg og annet tilbehør også konfigureres for å møte ulike behov hos kundene. Anti-korrosjon av blåser er hovedsakelig delt inn i materiale anti-korrosjon og belegg anti-korrosjon:

Blant dem er kostnadene for korrosjon mot materialer relativt høye. I tillegg til bruk av korrosjonsmaterialer som rustfritt stål i overstrømsdelen, må burene og tetningene til de tilsvarende lagrene også velges i henhold til forskjellige medier.

Belegning mot korrosjon er enkel og enkel å utføre, og kostnadsytelsen er høy. Prinsippet er å danne et tett grensesnittovergangslag mellom belegget og grunnmaterialet, slik at dets omfattende termodynamiske egenskaper blir matchet med underlaget, og belegget brukes til å isolere korroderende gasser og produkter fra korrosjon.


Egenskaper

● Pumpehjulsprofil: unik trebladet CONCH-profil, liten luftstrømspulsasjon, høy volumetrisk effektivitet, høy effektivitet, energisparing, lite støy og mikrovibrasjon;

● Overføringsmodus: belte, direkte tilkobling;

● Innløp og utløp: Unik diamantformet innløpsstruktur, jevnt luftinntak;

● Utstyr: Fem-nivå presisjonsutstyr, høy overføringsnøyaktighet, lite støy;

● Oljetank: Enkel / dobbel oljetankstruktur er valgfri, fleksibel konfigurasjon;

● Kjøling: luftkjølt og vannkjølt universal, kan skiftes enkelt

● Materiale: Spesielt korrosjonsbeskyttende materiale, titanbelegg, rustfritt stål, Teflon;

● Kroppslayout: tradisjonell layout, kompakt tett type


Viktige spesifikasjoner

◆ Strømningshastighet: 0.6 ~ 713.8 m³ / min;

◆ Heving av trykk: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Gjeldende hastighet: 500 ~ 2000 RPM;

◆ Bryter temperatur for vannkjøling: 90 ℃ (tilsvarende 58.8 kPa trykk);


Spesielle applikasjoner

Merk: Eventuelle kompliserte arbeidsforhold som involverer høyhøydedrift, lavfrekvent drift, gasstransport med lav tetthet (helium) osv., Vennligst kommuniser (kontakt) med vårt tekniske team på forhånd.

0jFTkXHDQ2-InxxiA1RxIg

Forespørsel