Alle Kategorier
EN
Robust, men likevel rolig, Ære for alltid

Hjem>Produkter>Sentrifugalvifte>C-serie flertrinns sentrifugalvifte

1
2
3
1
2
3

C-serie flertrinns sentrifugalvifte


  • produktbeskrivelse
  • Egenskaper
  • Viktige spesifikasjoner
  • Spesielle applikasjoner
  • Forespørsel
Produktbeskrivelse

Flerstegssentrifugalblåseproduktene produsert av vårt firma har en plass i husholdningsavløpsrensing, røykgassavsvovling, denitrifisering, vakuumtørking, pulver- og granulatransport, kull- og kullvask, nitrogentrykk, biogassøkning, sirkulerende oppvarming og andre felt .

Gjennom kontinuerlig teknologisk innovasjon har selskapet nylig utviklet en høyeffektiv flertrinnssentrifugalblåsere (turbin). Dens høye effektivitet, energisparing, lave støy og andre fordeler gjør det til et blåserprodukt med bedre ytelse og lavere pris i Kina. Produktet implementerer strengt GB / T28381 - Den nasjonale standarden for 2012 med "Begrensede verdier av energieffektivitet og energibesparende evaluering av sentrifugalblåser", og besto testen av Nantong City Product Quality Supervision and Inspection Institute.

Vårt firma har nå en rekke patenterte teknologier med uavhengige immaterielle rettigheter, og har suksessivt vunnet utmerkelser som "High-tech Enterprise", "Private Technology Enterprise in Jiangsu Province" og "High-tech Products".


Egenskaper

1. Lett vekt

Sammenlignet med samme type vifte er vekten 30% lettere.

2. Lav lyd

Støyen fra viftehuset er mindre enn eller lik 84dB (A), og det er høyfrekvent støy. Når det ikke er noe lydisolert rom, overskrider ikke forplantningsavstanden 20 meter

3. Liten vibrasjon

Under driftsforhold uten noen vibrasjonsreduksjonsanordning er den radiale (toveis) vibrasjonshastigheten til viftenes sete ≤4.0 mm / s.

4. Ingen mekanisk friksjon

Når viften går, er det ingen mekanisk friksjon mellom andre deler unntatt lageret, noe som reduserer støyen og sikrer levetiden.

5. Oljefrie maskiner

Det genereres ingen olje eller gass under drift av blåseren, og lufteren er ikke korrodert, noe som forlenger luftingssystemets levetid.

6. Akseltemperatur digital displaylyd og lysalarm

Viftehusets fremre og bakre lagerhus er utstyrt med termoelementer, og portene er koblet til et digitalt display for å vise akseltemperaturen. Lagertemperaturen vil stige på grunn av mangel på eller overfylling av fett, olje eller slitasje. Når den innstilte temperaturen overskrides, vil lyd- og lysalarmen automatisk alarmere.

7. Enkelt vedlikehold

Siden sentrifugalblåseren er en friksjonsfri maskin, støttes rotoren av de fremre og bakre lagrene, og foringen og pumpehjulet blir ikke lett skadet. Daglig vedlikehold er hovedsakelig for å sikre effektiv smøring av lagrene og temperaturovervåking. Normalt er det bare utskifting av lagre og koblinger som kreves. Stud. Viftehylsteret vedtar en seriekoblingsstruktur (ligner en streng med kandiserte haver), de fremre og bakre bæresetene er uavhengige, og de eksterne (forbundet med bolter) er koblet til inntaks- og eksosrøret. Når du reparerer, er det ikke nødvendig å demontere hele maskinen, bare skru av tilkoblingsbolten og fjern lagersetet for å erstatte lageret, noe som sparer tid og bekvemmelighet.

8. Vannkjøling

For blåseren med et trykk som er høyere enn 8mH2O, fordi temperaturen ved utløpsenden må overstige 160 ℃, tilsettes et avkjølingsavstandsstykke til det ytre laget av foringsrøret (stator), som kan redusere gastemperaturen med mer enn 40 ℃, effektivt øke vifterens trykkøkning Effektivitet og total arbeidseffektivitet. Vannkilden kan kobles i serie med lagerhusets vannkjøleinnretning. Vannforbruket er mindre enn 1.5 m3 / t, og vannforbrukskostnaden er mye lavere enn strømkostnaden som er spart på grunn av effektivitetsforbedring

9. Inverterkontroll

For en vifte utstyrt med en 380V lavspent motor, kan en frekvensomformer brukes til å øke effektfrekvensen og øke hastigheten til 3600 rpm, og dermed øke blåsereffektiviteten til 80%. Etter frekvenskonvertering kan energiforbruket spares sterkt. Spesielt kan viftehastighets- og strømningshastighetsjusteringsområdet for viften være større, og bruksområdet for det ukonstant vannstanden som SBR er bredere. Det har fordelen av spyling på grunn av delvis blokkering av lufteren, spesielt blåseren under 45 m³ / min kan nå ca. 11 m H2O. Boosting løser effektivt problemene med små strømnings- og høytrykksprosesser som dyp brønnlufting.

10. Enkel å installere

Hele viften leveres fra fabrikken. Hovedmotoren og motoren er festet på samme stålbunn. Det er ikke nødvendig å legge til andre dempingsenheter i installasjonen, og kravene til installasjonsnivået er ikke høye. Filterdemperen ved innløpet til viften kan installeres direkte på viften; og utløpsrøret må være koblet til viften gjennom en fleksibel skjøt for å forhindre at rørets tyngdekraft og den ekstra installasjonskraften virker direkte på viften.

11. Rotoren er produsert med avansert teknologi

Pumpehjulet bruker endelig elementteori og vedtar kvasi-tredimensjonal (ternary flow) design. Løpehjulet er laget av aluminiumslegering av høy kvalitet ved sentrifugalstøping; stabil og pålitelig ytelse, som sikrer løpehjulets styrke under høyhastighetsdrift for å sikre løpehjulets lengste levetid. Fordi løpehjulslinjen er rimelig og godt laget, når vifteeffektiviteten 78%, noe som sparer mye energi og reduserer driftskostnadene.

12. Vannkjøling på bakre lagerhus

I løpet av blåseprosessen, på grunn av komprimering av luft, er temperaturen på det endelige hylsteret generelt høyere enn 80 ℃, og temperaturen på Xia Li kan være høyere enn 100 ℃, så det må vurderes å avkjøle bæresetet. I den opprinnelige utformingen er det bakre bæresetets luftkjølesystem installert, og nå innoverer vi på dette grunnlaget ved å legge til et vannkjølingssystem, og realisere den dobbelte forsikringsfunksjonen til det bakre bæresetet og forlenge levetiden til peiling. Kvaliteten på kjølevannet er ikke høy, vann fra springen, gjenvunnet vann eller til og med foreløpig behandlet kloakk kan brukes.


Viktige spesifikasjoner

Mj1aWykqQkaYSCnmOIEuDA

Spesielle applikasjoner

Viktigste tekniske spesifikasjoner for C-serie produkter

Innløpsstrømningshastighet: 15-1500m³ / min

Utløpstrykk: 1000-12000mmH2O

Miljøtemperatur: -35 ~ + 40 ℃

Relativ luftfuktighet: 20 ~ 85%

Støy: ≤84dB (A)

Vibrasjonsverdi for bæresete: vibrasjonshastighet ≤4.0 mm / s


Forespørsel