Alle Kategorier
EN
6
6

Rotorblåsere med høy temperatur og høyt trykk


  • produktbeskrivelse
  • Egenskaper
  • Viktige spesifikasjoner
  • Spesielle applikasjoner
  • Forespørsel
Produktbeskrivelse

HT-serien høytemperatur- og høytrykksvifte er et produkt spesielt designet for arbeidsforhold som sirkulasjonsvifte i et lukket system.

For å opprettholde en høyere reaksjonseffektivitet i slike systemer, er det ofte høyere temperaturer og trykk i systemet. Siden hovedmaterialet til Roots-blåseren generelt er laget av støpejern, kan materialet bli glødet eller til og med grafitisert ved høy temperatur, og det er en skjult fare for kroppseksplosjonen under høyt trykk. De generelle gummipakningene er utsatt for aldring og svikt ved høye temperaturer. Samtidig er lagre under høye temperaturforhold utsatt for lagerfeil på grunn av transformasjonen av materialets metallografiske struktur. Disse forholdene fremmet en rekke harde krav.

HT Roots-blåser dedikert til høy temperatur og høyt trykk er spesielt optimalisert og forbedret for ovennevnte forhold. Foreslo kreativt en åpen, vannkjølt integrert lagerhusstruktur. Åpen karosseri brukes til å avlaste høyt trykk mens man unngår overføring av høy temperatur til lageret, og risikoen for overslag forårsaket av lekkasje av smøremiddel i girkassen til kroppen elimineres. Eksistensen av den vannkjølte strukturen gir dobbelt forsikring for beskyttelsen av lageret, noe som effektivt forbedrer kroppens stabilitet, forlenger levetiden og reduserer temperaturen på hele maskinen.

Samtidig brukes HT høytemperatur- og høytrykksvifter, et stort antall mekaniske tetninger og PTFE-tetninger for effektivt å unngå feil på vanlige gummideler som svikter ved høye temperaturer.

Følgende er prosessskjematisk diagram og oppnåelig parameterstandard for HT høy temperatur og høytrykksvifte for spesielle arbeidsforhold.Egenskaper

● Pumpehjulsprofil: unik trebladet CONCH-profil, liten luftstrømspulsasjon, høy volumetrisk effektivitet, høy effektivitet, energisparing, lite støy og mikrovibrasjon;

● Overføringsmodus: direkte tilkobling;

● Innløp og utløp: Unik diamantformet innløpsstruktur, jevnt luftinntak;

● Utstyr: Fem-nivå presisjonsutstyr, høy overføringsnøyaktighet, lite støy;

● Oljetank: Enkel / dobbel oljetankstruktur er valgfri, fleksibel konfigurasjon;

● Kjøling: Generell vannkjøling struktur, spesiell sirkulerende vann kjøling enhet, sirkulerende olje kjøling enhet er valgfritt;

● Kroppslayout: tradisjonell layout, kompakt tett type


Viktige spesifikasjoner

◆ Strømningshastighet: 0.6 ~ 713.8 m³ / min;

◆ Heving av trykk: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Gjeldende hastighet: 490/580/730/980 / 1450 RPM;

◆ Maksimal temperaturmotstand: 500 ℃;

◆ Maksimalt trykk: 1.2 MPa;

◆ Bryter temperatur for vannkjøling: 90 ℃;


Spesielle applikasjoner

Merk: Forhold med høy temperatur og høyt trykk er komplekse, og valg er vanskelig. Ta kontakt med selskapet vårt på forhånd for kommunikasjon.

HGddGpICTB2F0SDZSHU2Cw

Forespørsel