Alle Kategorier
EN
21
21

Lavspent metallfast koblingsutstyr


  • produktbeskrivelse
  • Egenskaper
  • Forespørsel
Produktbeskrivelse
ModellMerkespenning(V)Merkestrøm(EN)Nominell bryterstrøm(KA)Vurdert kortvarig tåle strøm1s (kA)Nominell topp motstå strøm(KA)
GGD1380En 1000151530
B 600 (630
C 400
GGD2380A 1500 (1600)303063
B 1000
C 600
GGD3380En 31505050105
B 2500
C 2000

kK7okGGITuW9PXyUkamF9w

Egenskaper

● Skapet til GGD-typen AC lavspenningsfordelingsbryter har formen av et generelt kabinett. Rammen er sveiset av 8MF kaldformet stål. Rammedelene og spesielle støttedelene produseres og leveres av vårt firma for å sikre nøyaktigheten og høykvaliteten til skapet. Komponentene i universalskapet er utformet i henhold til modulens prinsipp, og det er 20 monteringshull for moduler, og universalkoeffisienten er høy. Kan gjøre det mulig for selskapet å oppnå forproduksjon. Ikke bare forkorte produksjonssyklusen, men forbedrer også arbeidseffektiviteten.

● Utformingen av GGD-skapet tar fullstendig hensyn til varmespredningen under drift av skapet. Det er forskjellige antall varmespredningsspor i den øvre og nedre enden av skapet. Når de elektriske komponentene i kabinettet varmes opp, stiger varmen og slippes ut gjennom den øvre spalten, og kald vind tilføres kontinuerlig i kabinettet fra den nedre spalten for å gjøre det forseglede kabinettet selv. En naturlig ventilasjonskanal dannes fra bunnen opp for å oppnå formålet med varmespredning.

● Skapdøren er koblet til skaprammen med et roterende hengsel, enkelt å montere og demontere. En fjellformet tetningslist er innebygd ved den brettende kanten av døren. Tetningslisten mellom døren og rammen har et visst kompresjonsslag når døren er lukket.

● Instrumentdøren utstyrt med elektriske komponenter er koblet til rammen med flere tråder av myk kobbertråd. Installasjonsdelene i skapet er forbundet med rammen av den riflede skiven, og hele skapet danner et komplett jordingsbeskyttelsessystem.

● Skapsoverflaten behandles med høyspent elektrostatisk sprøytingsprosess. Med sterk vedheft og god tekstur.

● Toppdekselet på skapet kan fjernes når det er nødvendig for å gjøre det lettere å montere og justere hovedskinnen på stedet. De fire hjørnene på skapet er utstyrt med løfteringer for løft og frakt.

● Beskyttelsesnivået på skapet er IP30, brukere kan også velge mellom IP20, IP40 i henhold til kravene i bruksmiljøet


Forespørsel