Alle Kategorier
EN
5
5

Pneumatisk transportørblåsere


  • produktbeskrivelse
  • Egenskaper
  • Viktige spesifikasjoner
  • Spesielle applikasjoner
  • Forespørsel
Produktbeskrivelse

De viktigste applikasjonene til røtterblåsere i den pneumatiske transportindustrien inkluderer: kjemisk industri, korntransport, avsvovling og asketransport, sementindustri, pulvertransport, etc.

Hovedtrekket ved pneumatiske transportforhold er at viften starter og stopper ofte, det øyeblikkelige trykket er høyt, og det kan være rørblokkering.

AT-serie pneumatisk transport Roots blower har stabil kvalitet, presis clerance-kontroll og mer kraftoverskudd av hele maskinen, noe som kan sikre jevn start på blåseren under høytrykksforhold og unngå rørblokkering; i støtmiljøet er løpehjulets klaring stabil og hele maskinen går jevnt.

Når rørblokkeringen i pneumatisk transport forekommer, er det lett å forårsake utstyrsulykker. En importert merkevarevifte i kornglutenmel-transportprosjektet til en korngruppe i Liaoning, på grunn av utilstrekkelig utstyrsoverskudd, er styrken på hele maskinen begrenset, en rørblokkering oppstår under langtransport, noe som får utstyret til å stoppe øyeblikkelig , og en stor mengde komprimert gass i rørledningen Luftfjæreffekten, tilbakespranget i luftkolonnen påvirker oppløsningen av hele enheten.

I løpet av transformasjonen av prosjektet, i henhold til materialegenskapene til maisglutenpulver med høy viskositet og lett sedimentering, valgte vårt firma en bladtype med stor luftstrømspulsasjon, og brukte høyfastprodukter med lav akseleffekt, stor overskuddskraft, og ingen trinndesign av hovedakselen. Konfigurasjon, vellykket oppnå 500M horisontal avstand, 30M hode ultra-langdistansetransport, og sikker og stabil drift til dags dato.

WGbziCiUSReqHa7dz2s0rg

Vifterett oppløst av luftstrøm

I avsvovlings- og asketransportindustrien er det et øyeblikkelig høyt trykk over 80 kPa. Med tanke på denne arbeidsforholdet er den pneumatiske transportviften i AT-serien forhåndsinnstilt med en kjøleluftkanal i strukturell utforming, som kan fungere stabilt under tilsvarende arbeidsforhold uten ekstra vannkjølerør, noe som forenkler produktkonfigurasjonen og sparer driftskostnader.

Egenskaper

● Pumpehjulsprofil: unik trebladet CONCH-profil, liten luftstrømspulsasjon, høy volumetrisk effektivitet, høy effektivitet, energisparing, lite støy og mikrovibrasjon;

● Overføringsmodus: belte, direkte tilkobling;

● Innløp og utløp: Unik diamantformet innløpsstruktur, jevnt luftinntak;

● Utstyr: Fem-nivå presisjonsutstyr, høy overføringsnøyaktighet, lite støy;

● Oljetank: Enkel / dobbel oljetankstruktur er valgfri, fleksibel konfigurasjon;

● Kjøling: luftkjølt og vannkjølt universal, kan byttes praktisk;

● Kroppslayout: tradisjonelt oppsett, kompakt tett struktur


Viktige spesifikasjoner

◆ Strømningshastighet: 0.6 ~ 713.8 m³ / min;

◆ Heving av trykk: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Gjeldende hastighet: 500 ~ 2000 RPM;

◆ Bryter temperatur for vannkjøling: 90 ℃ (tilsvarende 58.8 kPa trykk);


Spesielle applikasjoner

Merk: Eventuelle kompliserte arbeidsforhold som involverer drift i høy høyde, lavfrekvent drift, transport med lav tetthet (helium) osv., Vennligst kontakt vårt teknikerteam på forhånd.

bvwwFlleQWuinDrpdJ8jnQ

Forespørsel