Alle Kategorier
EN
Robust, men likevel rolig, Ære for alltid

Hjem>Produkter>Roots Blower / Vacuum Pump>Roots vakuumpumpe

8
8

Roots vakuumpumpe


  • produktbeskrivelse
  • Egenskaper
  • Viktige spesifikasjoner
  • Spesielle applikasjoner
  • Forespørsel
Produktbeskrivelse

VP-serien Roots vakuumpumpe er en tørr-våt dual-purpose trebladet Roots vakuumpumpe utviklet av vårt selskap for den store pumpehastigheten og grove vakuumbehovet av masse og papir, vakuumemballasje og andre næringer.

Vakuumemballasje, papirmasse- og papirproduksjon og andre industrier bruker sjelden vakuumenheter med stort volum, fordi vakuumkravene ikke er høye, mer etterspørsel etter større og mer stabil pumpehastighet og ofte trenger å ordne vakuumpumper på produksjonslinjestedet, så ordinære rotpumper brukes vanligvis direkte. Vanlige Roots-pumper, spesielt to-blads Roots-pumper, er imidlertid støyende og er ikke egnet for stedoppsett. I tillegg er den mindre indre klaring av vanlige Roots-pumper ikke gunstig for næringer med mer rusk som papiremballasje.

VP-serien trebladede røttervakuumpumper, som utnytter stillhetsfordelene med CONCH-konturprofilen og fordelene med den trebladede flertetningsflaten, har egenskapene til høyt vakuum, lavt energiforbruk, lite støy, jevn drift og tørr dobbeltbruk.

På grunn av CONCH-profilens overlegne ytelse, kan VP-serieblåsere oppnå større pumpehastighet under samme klaring, noe som også betyr at den interne klaring til VP-serien Roots pumpe kan være betydelig større enn produktene på samme nivå, og det er mindre sannsynlig å blokkere. For å forbedre ytelsen til VP-serien Roots pump ytterligere, har selskapet konfigurert en ny generasjon lyddemperfilterfat for denne serien av produkter, som effektivt kan filtrere hindringer, ytterligere redusere støy og forbedre kvaliteten på arbeidsmiljøet.


Egenskaper

● Overføringsmodus: belte, direkte tilkobling;

● Innløp og utløp: unik diamantformet innløpsstruktur, luftstrømmen er stabil;

● Utstyr: Fem-nivå presisjonsutstyr, høy overføringsnøyaktighet, lite støy;

● Oljetank: Enkel / dobbel oljetankstruktur er valgfri, fleksibel konfigurasjon;

● Våte og tørre former: tørre og våte konfigurasjoner er valgfrie;

● Kroppslayout: tradisjonell layout, kompakt tett type;


Viktige spesifikasjoner

◆ Pumpehastighet: 0.6 ~ 713.8 m³ / min;

◆ Vakuum: tørr-49kPa, våt-68kPa;

◆ Gjeldende hastighet: 500 ~ 2000 RPM;


Spesielle applikasjoner

2__KJaqHRleB9cxaBtTsjg

Forespørsel