Alle Kategorier
EN
Robust, men likevel rolig, Ære for alltid

Hjem>Servicesenter>Teknisk informasjon

Påføringssted for lydisolert deksel med positivt trykk

2020.12.24
Påføringssted for lydisolert deksel med positivt trykk

En mengde lydtett deksler av ny type positivt trykk og flere rotstrømsblåsere med stor flyt har blitt brukt med suksess på et kjemisk område i Karamay. Lokalområdet har et typisk kontinentalt klima med store temperaturforskjeller mellom dag og natt. Den ekstreme maksimumstemperaturen er 40 ° C, og den ekstreme minimumstemperaturen er -40 ° C.Og den ekstreme temperaturforskjellen stiller krav til driftsforholdene til viften. I tillegg er den lokale sanden relativt stor, og det er visse krav til sandforebygging.

I henhold til den faktiske situasjonen har vårt selskap valgt en ny type lydisolert deksel med positivt trykk, som har følgende fordeler:

● Utmerket lydisolering og tetningsytelse

● Lydisolasjonsmaterialet har også en sterk varmeisolasjonseffekt

● Formen for lydisolasjon med overtrykk kan gi luftinntaket som kreves av viften og uteluften som kreves for varmespredning samtidig.

● Transport av positivt trykk har god støvtett effekt

● Omfattende design realiserer en relativt konstant arbeidstemperatur inne i kabinettet til det lydisolerte dekselet for å unngå forstyrrelser fra utsiden av klimaet

● Rask installasjon og praktisk transport.

Etter at lydinnkapslingen er vellykket brukt, har utstyret garantert å gå jevnt i ett år. Utmerket kvalitet og perfekt service har vunnet tilliten til kundene.