Alle Kategorier
EN
Robust, men likevel rolig, Ære for alltid

Hjem>Produkter>Roots Blower / Vacuum Pump>To-trinns serie røykvifte

9
9

To-trinns serien Roots Blower


  • produktbeskrivelse
  • Egenskaper
  • Viktige spesifikasjoner
  • Spesielle applikasjoner
  • Forespørsel
Produktbeskrivelse

RHR totrinnsserie Roots blower er en ny generasjon produkter designet og utviklet for applikasjoner med høyt trykk og store strømninger. Sammenlignet med høyhastighets sentrifugalvifter og flertrinns sentrifugalvifter, har den ingen bølge, ingen stall, sterk tilpasningsevne til arbeidsforhold og investeringer. Fordelene er lave kostnader og lavt energiforbruk.

RHR to-trinns vifte vedtar streng beregning for å sikre at viften er under den nominelle arbeidsforholdet, og den fremre og bakre to-trinns hovedrammen er under forholdet 1: 1 trykkforhold, noe som reduserer den absolutte verdien av differensialtrykket ved hvert trinn, reduserer intern lekkasje, og reduserer energiforbruket. Designet av høyeffektiv motstrømsvarmeveksler øker luftinntakets effektivitet mellom trinn. Når viften jobber over 120KPa, kan den spare opptil 30% energi sammenlignet med den tradisjonelle viften. og annet tradisjonelt stort strømningsutstyr.

RHR-blåser vedtar luftstrømningsendere, mellomkjøler, luftstrømmer etter trinn, tretrinns kjøleplan, og vedtar en integrert design. Bare ett kjølevannsrør er nødvendig for å sikre at hele enheten er under effektiv vannkjøling. Designet har høy redundans, god kjøleeffekt og praktisk installasjon og bruk.


Egenskaper

● Konfigurasjonsskjema: dobbeltrinns sentral varmevekslerform;

● Kjøling: Den sentrale varmeveksleren er motstrømskjøling, og den bruker synkron kjøling i ett stykke med vertsens to sider.

● Trykkforhold: 1: 1 trykkforhold;

● Varmeveksler: Varmeveksleren vedtar en rekke varmevekslere som rør og plate;

● Pumpehjulsprofil: unik trebladet CONCH-profil, liten luftstrømspulsasjon, høy volumeffektivitet, høy effektivitet, energisparing og lite støy

● Overføringsmodus: belte to-trinns, direkte tilkobling to-trinns;

● Innløp og utløp: Unik diamantformet innløpsstruktur, jevnt luftinntak;

● Utstyr: Fem-nivå presisjonsutstyr, høy overføringsnøyaktighet, lite støy;

● Oljetank: Enkel / dobbel oljetankstruktur er valgfri, fleksibel konfigurasjon

Viktige spesifikasjoner

◆ Strømningshastighet: 0.6 ~ 120 m³ / min;

◆ Heving av trykk: 58.8 ~ 200kPa;

◆ Gjeldende hastighet: 500 ~ 1600 RPM;


Spesielle applikasjoner

Merknader: To-trinns applikasjon er komplisert i typevalg. For å sikre høyest mulig effektivitet, vennligst kontakt vårt firma for å designe typevalg direkte for deg.

OFqGVr8uTsqmLFpFW1Lg8A

Forespørsel