Alle Kategorier
EN
Robust, men likevel rolig, Ære for alltid

Hjem>Produkter>Roots Blower / Vacuum Pump>Underwater Roots Blower

nedlasting
nedlasting

Nedsenkbar rotorblåser


  • produktbeskrivelse
  • Egenskaper
  • Viktige spesifikasjoner
  • Spesielle applikasjoner
  • Forespørsel
Produktbeskrivelse

UW-serien Root blower er en ny generasjon produkter med uavhengige immaterielle rettigheter og nasjonale patenter. Den har mange fordeler som utsøkt utseende, kompakt struktur, ingen støy, lave kostnader, enkelt vedlikehold osv., Og er konfigurert med lokal eller fjernkontroll

UW-serie undervannsblåsere er hovedsakelig designet for tradisjonelle blåser som trenger å bygge maskinrom, arrangere lange rør, høye totale kostnader, trenger å være borte fra kontorsteder og tett befolkede områder, og forbruker mye kjølevann i prosesser med høy temperatur .

UW-serie undervannsblåser vedtar en integrert struktur for delvis vanninntak med en ekstern motor. Utseendet er vakkert og sjenerøst. Den kan plasseres på stedet i nærheten av prosessdelen. Det er ikke behov for å bygge et blåserom og støyreduserende anlegg. Det kan forkorte lufttilførselsrørledningen og spare hele prosjektkostnaden.

Den unike konstruksjonsdesignen til UW-serie undervannsblåsere eliminerer effektivt luftstrømstøy og mekanisk støy under drift av blåseren. Den kan fungere i nærmest stillhet, og kan ordnes fleksibelt i områder med høye støybehov, som inne i verkstedet, sykehus og boligområder.

UW-serie undervannsblåsere nedsenkes i vann under drift, slik at maskinen kan transportere ekstremt høy temperatur luftstrøm, og den intelligente sirkulerende kjølevannsenheten kan effektivt fjerne varme for å sikre stabil drift av hele maskinen ved konstant temperatur.


Egenskaper

● Overføringsmetode: belte;

● Luftinntak og utløp: unik undervanns luftinntakstruktur, stabilt luftinntak;

● Kjøling: Hele maskinen er nedsenket i vann med god kjøleeffekt;

● Kroppslayout: kompakt tett type;


Viktige spesifikasjoner

◆ Strømningshastighet: 0.6 ~ 120 m³ / min;

◆ Heving av trykk: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Gjeldende hastighet: 500 ~ 2000 RPM;

◆ Maksimal temperaturmotstand: 500 ℃;

◆ Støy: Ingen;


Spesielle applikasjoner

Merknader: Ta kontakt med selskapet vårt på forhånd for kompliserte arbeidsforhold som høyhøydedrift, lavfrekvent drift, lav tetthetstransport (helium)

★ Gjelder: Produktet er spesielt egnet for miljø med høy standard støykontroll, eller for å transportere vannløselig spesialgass og høy temperatur gass.

Q2r0y9NtSp2lQ9yPzcz2og

Forespørsel