Alle Kategorier
EN
Robust, men likevel rolig, Ære for alltid

Hjem>Produkter>Roots Blower / Vakuumpumpe>Behandling av avløpsvann

4
4

Behandling av avløpsvann


  • produktbeskrivelse
  • Egenskaper
  • Viktige spesifikasjoner
  • Spesielle applikasjoner
  • video
  • Forespørsel
Produktbeskrivelse

Selskapet har akkumulert rik erfaring i kloakkrensingsindustrien. Blåsere i WT-serien er utviklet og optimalisert for problemer med kloakkrensing ved bruk av tradisjonelle røtterblåsere: høye driftskostnader, stor utstyrsstøy og store endringer i arbeidsforholdene.

WT-serien vannbehandling Røykvifter er effektiv, energibesparende, lite støy, mikrovibrasjon, stabil ytelse, lang problemfri driftstid, lave vedlikeholdskostnader; ta hensyn til bekvemmeligheten for vedlikehold i designet, reservert (lagertemperatur, oljetemperatur, vibrasjon osv.) Sensorgrensesnitt for fjernovervåking.

Med tanke på kostnadene for kloakkrensingsindustrien under langvarig drift, har vårt selskap utviklet et presis luftesystem for blåsere for produkter i WT-serien. Denne serien av produkter kan automatisk justere driftstilstanden i henhold til variaton av oppløst oksygen i kloakken, unngå ugyldig lufting, effektivt redusere energiforbruket og spare driftskostnader.

I henhold til støynivået på operasjonsstedet, vedtar blåsere i WT-serien patenterte teknologier som CONCH-konturprofil, diamantinnløp og -utløp og luftstrømbufferhulrom, som effektivt reduserer luftstrømspulsasjonen og vibrasjonen til hele maskinen. WT-serie produkter er også utstyrt med lydisolasjon og støyreduserende produkter, som kan kjøpes og oppgraderes for å redusere viften (maskinens) driftsstøy.

Med tanke på temperaturstigningen forårsaket av økningen i systemtrykket på grunn av slamavsetning, blokkering av membranrøret og økt vannstand under avløpsbehandlingsprosessen, vedtar WT-serieblåseren den luftkjølte og vannkjølte integrerte strukturelle designen som har oppnådd det nasjonale oppfinnelsespatentet, som kan øke driftstrykket. Etter høyt byttes det fra luftkjølt til vannkjølt på plass, noe som har god tilpasningsevne til tøffe arbeidsforhold som overtrykk og overtemperatur; det unngår kostnadsøkning forårsaket av utskifting av utstyr for vanlige produkter og har god økonomi.


Egenskaper

● Pumpehjulsprofil: unik trebladet CONCH-profil, liten luftstrømspulsasjon, høy volumetrisk effektivitet, høy effektivitet, energisparing, lite støy og mikrovibrasjon;

● Overføringsmodus: belte, direkte tilkobling;

● Innløp og utløp: Unik diamantformet innløpsstruktur, jevnt luftinntak;

● Utstyr: Fem-nivå presisjonsutstyr, høy overføringsnøyaktighet, lite støy;

● Oljetank: Enkel / dobbel oljetankstruktur er valgfri, fleksibel konfigurasjon;

● Kjøling: luftkjølt og vannkjølt universal, kan byttes praktisk;

● Kroppslayout: tradisjonelt oppsett, kompakt tett struktur

Viktige spesifikasjoner

◆ Strømningshastighet: 0.6 ~ 713.8 m³ / min;

◆ Heving av trykk: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Gjeldende hastighet: 500 ~ 2000 RPM;

◆ Bryter temperatur for vannkjøling: 90 ℃ (tilsvarende 58.8 kPa trykk);


Spesielle applikasjoner

Merk: Eventuelle kompliserte arbeidsforhold som involverer drift i høy høyde, lavfrekvent drift, transport med lav tetthet (helium) osv., Vennligst kontakt vårt teknikerteam på forhånd.4TV8IKWTTRyn0O2c1pzYMg

video

Forespørsel